fbpx
https://www.changeisbeautiful.se/webinar/

[Psst… missa inte inbjudan längst ner i mejlet ?]

Vet du, att de restriktioner som vi lever med för tillfället till mångt och mycket speglar de rekommendationer jag ger när man börjar göra en kostomläggning: laga din egen mat, skjut på restaurangbesöken, undvik att resa, och begränsa ditt fysiska umgänge.

Precis som restriktionerna så är mina rekommendationer tillfälliga. Bara en tid så vi får chans att etablera ett nytt förhållningssätt och de nya, goda vanorna.

Många upplever rekommendationerna som svåra, för världen stannar ju inte bara för att vi vill göra en förändring.

Men se!

Nu har världen faktiskt stannat upp, eller saktat ner rejält i alla fall, och skapat dessa mycket gynnsamma förutsättningar för att låta oss i lugn och ro etablera nya vanor.

Pandemi är inget drömläge givetvis. Men som alla kriser så skapar den också möjligheter för de som är villiga att se och ta tillvara på dem.

Även stora känslor som ovisshet, stress och oro, som får många att leta i skåpen efter just det där goda som lugnar och tröstar, är faktiskt en möjlighet, inte ett hinder.

Mer om detta, och det historiskt unika tillfälle vi har just nu pratar jag om i Veckans Vackra. Klicka här för att lyssna:

Ser du möjligheterna? Tänker du ta till vara på dem?

Om ja, då vill jag bjuda in dig på ett webinar om “3 vanliga misstag vid viktminskning” nu på lördag 25/4 kl 10.00. 

Ska du ta tillvara på detta historiska tillfälle så vill jag att du skapar dig de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Klicka här för automatisk anmälan till webinaret (gratis!) (du tas till en sida som bekräftar din anmälan och berättar vad som händer härnäst)

Ser fram emot att ses på lördag kl 10!

⭐️

Ps. I webinaret kommer jag givetvis också att prata om vad du kan göra för att undvika de 3 vanliga misstagen! Anmäl dig med 1 klick här.

Pps. Bjud gärna in fler att delta i webinaret genom att dela den här länken: https://www.changeisbeautiful.se/webinar/

• • •   
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn