fbpx

Det är långt kvar till hösten.

Men när semestern är slut, morgnarna är så där sensommar-fuktiga och man börjar se tecken på stundande skolstart, då får jag en härlig nystarts-känsla.

Säkert en kvarleva från tidiga skolår med minnen av oanvända suddgummi, doften av trycksvärta i nyinslagna skolböcker, en massa oskrivna blad och en förväntan på vad den här hösten kommer att bjuda på.

Det är precis det jag funderar på just nu. Framförallt funderar jag på hur jag bäst kan stötta och peppa dig i din livsstilsförändring och i livet utan socker.

Förbereder du för någon form av om- eller nystart i höst? Vad är hjälpsamma ämnen som du vill höra om under tisdagarnas livesändningar? Vad behöver du i den här “hybrid-tillvaron” av normalitet och fysisk distansering? Vilka hinder står i din väg för att lyckas med den förändring du vill åstadkomma?

Svara på det här mejlet och berätta! Så kan jag ta upp de mest relevanta ämnena jag kan.

Lyssna sedan på Veckans Vackra, då jag reflekterar lite över sommaren och har efter-semestern-funderingar:

Klicka här för att lyssna på Facebook (du kan även skriva i kommentarsfältet till videon vad du vill höra mer om i höst istället för att skicka ett mejl).

Ser fram emot att höras!

🌼

Ps. Ämnesraden på det här mejlet är ett favorit-citat som Tom Hanks rollfigur Joe Fox i “You’ve Got Mail” skrev i ett mejl till Meg Ryans rollfigur Kathleen Kelly: “Don’t you love New York in the fall? It makes me want to buy school supplies. I would send you a bouquet of newly sharpened pencils if I knew your name and address.” 

Pps. Fick du värde av det här inlägget? Dela det vidare på den sociala plattform du gillar bäst (knappar här nedanför. För förändring, den görs verkligen bäst och lättast tillsammans! 😊🙏🏼💛