fbpx

2-4 april går e-konferensen HÄLSA • HELHET • HÅLLBART av stapeln. Det är jätteroligt att så många är intresserade av att titta och lyssna, och även att så många delar vidare och tipsar om e-konferensen till andra.

Stort tack till er som gjort det – och till er som kommer att göra det :-)

Med ett växande intresse har jag också fått in lite frågor om e-konferensen, som jag svarar på i videon här nedanför. Bland annat får du svar på:

• e-Konferens, vad är det?
• När och hur går e-konferensen till?
• Vem är e-konferensen för?
• Vad kan man förvänta sig?
• Är det verkligen gratis?
• Vad är det för hake?
• Varför gör du den här e-konferensen?

En fråga som tillkommit som jag inte svarar på i videon handlar om de “godkännanden” man gör när man anmäler sig. Kika nedanför videon för svar på det.

Frågor & Svar om e-Konferensen HÄLSA • HELHET • HÅLLBART

Så till frågan: Vad är det man godkänner när man anmäler sig?

Jag förstår helt och fullt att man vill veta vad det är man godkänner, och kanske främst vad man förbinder sig till.

Specifikt så behöver man klicka i att man:

• “vill ha denna och framtida resurser & kommunikation från Change is Beautiful”; och
• “godkänner användar- och GDPR-villkoren” (som man kan läsa i sin helhet genom en länk längst ner på denna sidan t ex.)

För det första: Du förbinder dig inte till någonting! Det är viktigt. Du har full kontroll. I varje email som jag skickar så finns en länk längst ner där du enkelt och snabbt kan avregistrera dig, och du behöver aldrig mer höra från mig :-)

Anledningen att jag ber om dessa godkännanden är att jag, enligt EU-förordningen GDPR, måste få ditt aktiva godkännande för att få skicka något till dig, samt att jag måste informera dig om hur jag hanterar din information (namn och emailadress), vilket det står om i villkoren som jag nämnde ovan.

Jag hoppas att detta gör att du känner dig trygg med att fylla i namn och emailadress. Det är otroligt viktigt för mig att vårda det förtroendet som du ger genom att göra det. Kommentera nedanför om du har fler frågor, så får också fler tillgång till svaret.

Har du inte redan gjort det, så anmäl dig gärna idag! Det gör du på sidan du kan klicka dig till här: KLICK!

Välkommen! :-)