fbpx

Å vad svårt att plocka ut ett fåtal guldkorn från ett sådant utbud av kunskap och insikter.

e-Konferensen blev det virtuella smörgåsbord som det var tänkt, men det var bra mycket svårare att välja än jag kunnat ana.

Jag har omöjligt kunnat välja så få highlights att det får plats i ett enstaka blogginlägg. Istället blir det två “dubbelnummer” kan man säga.

I fyra videos berättar jag om det jag tar med mig från olika teman som framträdde under e-konferensens gång: kroppens vishet, vår inre vishet, kosten, samt mål & motivation.

I det här inlägget kommer de två första. Vi börjar med just kroppens vishet. Och det viktigaste som jag tog med mig överlag får ett visdomsord från Cecilia Gustafsson sammanfatta:

Change is Beautiful, livsstilsförändring, coaching, livsstilscoach

Givetvis! Eller?

Nja, det har det verkligen inte varit för mig. Här är dessa, och några andra av mina reflektioner om kroppens vishet:

Det jag mest behöver öva på framöver, är vad Johanna Wickström uppmanade till. Nämligen att:

Sedan har vi det här med vår inre vishet. Det var verkligen en röd tråd genom hela e-konferensen. Något jag tror att varenda en av talarna rörde vid på ett eller annat sätt.

Att ta oss tid att lyssna på vår egen inre röst. Att ta oss tid till mellanrum.

Och i grund och botten handlar det om mod. Mod till egenansvar. Mod till gränssättningar. Mod till att ta hand om oss själva. Mod att lita på oss själva och vår inre röst. För ingen annan har svaren eller lösningarna åt oss. Eller som Filippa Tjärnlund sa:

Detta är ett otroligt spännande område att prata om och ja, jag hade väl en del att säga om saken :-) Här är mina reflektioner och take-aways om just vår inre vishet:


Ett fint förhållningssätt som jag tror vi alla kan ha nytta av att inta, både i relation till oss själva och andra, är det som Eva Berlander uppmuntrade oss att göra, nämligen att bjuda in till ytterligare djup och närmare gemenskap, genom att i samtal säga:

Vilka tankar väcker det här hos dig? Låt oss fortsätta konversationen i kommentarerna!