fbpx

Anspänning ligger i förändringens natur.

Utan anspänning, ingen förändring.

Men det är en väldig skillnad på en anspänning som vi väljer att medvetet välkomna, och en anspänning som vi tvingar oss själva till, för att en del av oss anser att “det är dags att skärpa till sig nu”.

Skillnaden ligger inte i behovet av eller ens viljan till förändring, utan i förhållningssättet vi väljer. För väljer, det gör vi. Och vi har alltid möjlighet att välja annorlunda.

Det kan vara ett val vi helst velat slippa göra, men nu när vi upplever behovet, då blir förhållningssättet desto viktigare.

Veckans Vackra handlar om att åstadkomma ett nytt resultat genom att slappna av i vårt förhållningssätt till förändring, och hur det tar oss så mycket längre och blir så mycket hållbarare, jämfört med hårt självfördömande och mentala piskor.

Klicka här för att se och höra:

Hur förhåller du dig till den förändring du vill åstadkomma? Vilka möjligheter ser du i att justera förhållningssättet vidare så det blir ännu mer stöttande och mindre stötande?

Önskar dig upplyftande förändringsreflektioner!

🌼

Ps. Fick du värde av det här inlägget? Dela det vidare på den sociala plattform du gillar bäst (knappar här nedanför. För förändring, den görs bäst tillsammans! 😊🙏🏼💛