fbpx

Det som första dagen kan kännas som en skön extra ledighet, kan snart vändas till en ganska dyster tillvaro med inaktivitet, ensamhet och även nedstämdhet som följd.

Vare sig vi själva väljer viss social isolering just nu eller vi befinner oss i beordrad karantän, är det viktigt att vi tar hand om oss på bästa sätt. Det är en utmaning, men också en möjlighet.

Medan vi varken möter kollegor, grannar eller främlingar på stan, så möter vi oss själva varje dag. Och det gör skillnad för självkänslan när vi bibehåller rutiner, aktiverar oss, och strukturerar upp dagar och kvällar som annars lätt försvinner framför TV:n eller i ett konstant skrollande.

Det här är temat på Veckans Vackra, som jag körde en dag tidigare än vanligt, för nu märks det verkligen att många tvingas eller väljer att hålla sig hemma. Därför ville jag få ut några tips på just livsstil i kristid utan att vänta tills imorgon.

För idag är det måndag, och då gillar vi att sätta tonen för resten av veckan, eller hur? ?

Lyssna här:

Med energi-givande hälsningar,

⭐️

Ps. Är du hemma ovanligt mycket nu? Hur ser du till att inte hamna på soffan i pyjamasen hela dagarna? Kom över till Instagram och berätta! 

• • •   
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn