fbpx

Hej på en tisdag!

Denna veckan kommer mitt regelbundna utskick en dag tidigt. Anmälan till VIKTigt stänger nämligen vid midnatt ikväll och jag ville att du skulle få chans att lyssna på Veckans Vackra innan dess.

Innan vi anförtror oss något så personligt som vår kost och vikt till någon, så ställer vi oss frågan “Förstår du mig?”. Medvetet eller omedvetet. Svaret på den frågan är jätteviktig.

Under ett samtal med en vän i morse blev jag varse att jag kan uppfattas som den “oförstående barbiedockan” jag själv stötte på en gång (mer om det i videon). En sådan där person som alltid är positiv och allt tycks gå så himla lätt för.

Det fick mig att tänka. Och det fick mig att ändra ämnet jag planerat till idag. Klicka här för att höra vad det blev istället:

Klicka här för att komma till inspelningen på Facebook.

Vi är många som traskat runt i vårt egna matträsk i många år. I VIKTigt får du tillfälle att träffa och ta dig ur det tillsammans med andra som är väl förtrogna med hur det är – även tidigare kursare som kan vittna om utsikten “på andra sidan” :-)

För den, den är något jag så gärna vill att du också ska få uppleva!

?

Ps. Hoppa in med båda fötterna, eller doppa tån. Med 14 dagars returrätt har du allt att vinna. Klicka här för all info om VIKTigt.