fbpx

Det är just det här med speciella tillfällen, födelsedagar, helgdagar och andra festliga tillfällen som gör att många tänker att livet utan socker är antingen helt ointressant eller rent omöjligt.

“Då är det ingen mening.”

“Det blir inte så som det ‘ska’ vara.”

“Man måste få unna sig.”

Men för den som likt mig, har en lätt-hookad hjärna så innebär en Midsommar utan socker ett firande med mer mening, att det blir annorlunda på ett fantastiskt sätt på grund av att det inte är som det brukar, och vi unnar oss av en massa av livets goda, fria i både kropp och sinne 😇 

Jag blir glad bara jag tänker på det! 😁

I Veckans Vackra så försöker jag inte övertyga dig som ännu inte valt livet utan socker att fira Midsommar på något annat sätt än som du brukar, men kanske kan det ge dig en inblick i hur det kan vara.

Och jag vill absolut peppa dig som har gjort valet, och ändå tycker att det är svårt när traditionerna kommer nära och är så starka. Kanske möter du din första Midsommar utan socker?

Veckans Vackra är särskilt för dig. You’ve got this!

Klicka här för att se och höra:

Vad tar du med dig in i Midsommarhelgen som hjälper dig att göra de bästa valen för dig? Kommentera under videon eller svara på det här mejlet.

Jag svarar på alla mejl.

Med önskningar om en riktigt härlig Midsommar!

🌼

Ps. Har du en fråga du vill ställa i ett slutet forum? Då finns en Facebookgrupp du kan gå med i. KLICKA HÄR så ses vi där!

•••
Dela och delta i konversationen i din favorit-app: