fbpx

Spontanitet låterhärligt. Den spontana personen ses som lättsam, härlig och rolig. Vem vill inte vara det??

För majoriteten av oss är det dessvärre en överromantiserad idé snarare än en fungerande verklighet. Och det är inte minst uppenbart i semestertider.

Svaret är förstås inte att planera allt i detalj flera dagar i förväg. Det skulle förmodligen förta semesterkänskan väldigt snabbt. Svaret för mig har blivit vad jag kallar för “möjligheter utan måsten”.

Möjligheter utan måsten är en lista. Eller två egentligen. En för soliga dagar och en för regniga. Listorna består av roliga, avkopplande, semestriga idéer – möjligheter – helt utan krav. Till de här listorna kan man vända sig när idétorkan sätter in, eller rastlösheten gör att man börjar gå i skåpen för att man “bara känner sig sugen på nåt”.

Listorna kan givetvis skrivas på vilken pappersbit som helst, men vill du ha något lite mer designat att sätta upp på kylen hemma så kan du ladda ner en genom att KLICKA HÄR.

Under Veckans Vackra pratar jag mer om syftet och hur jag använder mina listor:

Klicka här för att lyssna på Facebook
 

Nu tar Veckans Vackra semester och återkommer i augusti.

Med önskningar om många tillvaratagna möjligheter i sommar!

🌼

Ps. Ladda ner PDF:n med en gång (klicka här) och fyll på allteftersom idéerna kommer. För det är lustigt det där hur vi har en massa idéer för framtida dagar, men kan få total idétorka när vi väl har både tid och tillfälle. Eller är det bara jag? 🤪

Pps. Fick du värde av det här inlägget? Dela det vidare på den sociala plattform du gillar bäst (knappar här nedanför. För förändring, den görs verkligen bäst och lättast tillsammans! 😊🙏🏼💛