fbpx

OM DIG

Hej!

Vi känner inte varandra, men jag vet ändå att vi har mycket gemensamt, annars hade du inte hittat fram till den här sidan.

Jag känner inte till något om dig, men jag är ganska säker på att du är trött, besviken och kanske befinner dig på gränsen till hopplöshet, men du är här och söker efter en lösning. Söker efter något som kommer göra skillnad.

För du VILL verkligen få till en förändring. Du VILL leva annorlunda. Du har trots allt lyckats på många plan i livet, men det här med maten, hälsan och själv-omsorgen har visat sig vara dig övermäktigt.

Efter många försök till “livsstilsförändring” och viktnedgång som inte lett någonstans, bara en bit på vägen, eller rent ut sagt gjort saken värre, så är du trött. Men ändå outtröttlig, för du vägrar att helt ge upp.

Jag känner inte dig, men jag känner igen mig själv i dig.

Jag har inga speciella förmågor eller talanger som gjorde det möjligt för mig att börja leva livet annorlunda. Vad jag fått, eller skaffat, är kunskap, redskap, insikt och support som gjorde det möjligt för mig att göra jobbet. 

Du kan få samma saker, anpassade för dig. Du kan göra jobbet som krävs för dig att förändras. Du kan också ta dig upp ur mat-träsket och börja dansa på ängarna.

Vänta inte tills på måndag. Eller Nyår. Just nu är bästa tillfället.

redo att göra

den där förändringen,

en gång för alla?

Skicka mig ett meddelande och berätta mer så hör jag av mig: