fbpx

OM MIG

Då, och just nu

Just nu, för saker och ting förändras ju. 

Då var jag HR-specialist, just nu arbetar jag som coach.

Då var jag utlandsboende, just nu är jag tillbaka i min hemstad, Skövde.

Då var jag aktivt matberoende, just nu lever jag socker- och mjölfritt.

Då hade jag sjuklig fetma, just nu har jag en kropp som känns alldeles lagom.

Då isolerade jag mig och livet var ofta svart och svårt, just nu är min livsupplevelse övervägande ljus och full av tillförsikt.

Den här listan skulle kunna göras oändligt mycket längre, men jag tror det räcker för det viktigaste som jag vill förmedla: att ett annat liv är möjligt. 

Det tog mig 30 år att hitta en hållbar lösning på mitt matberoende. Det tog mig en hel massa misslyckade försök innan jag kickade Pepsi-beroendet. Under tiden har jag lärt mig MASSOR som jag vill förmedla till dig, så att du slipper försöka i 30 år också.

Medveten, djupgående förändring är svårt, men möjligt.

Svårt, och vackert.

Svårt, och värt det! 

Är du redo?

Lyssna då Veronika gästar Evas Relationspodd första gången: #75 KLICKA HÄR och även andra gången: #93 KLICKA HÄR.
Veronika gästade också podden Bättre Med Åren där hon pratar mat och beroende med Stefan Wendt: KLICKA HÄR för att lyssna

“Är det någon som ska göra det här så är det Veronika. Hon har en fantastisk förmåga att prata om det svåra, det skamfyllda, helt utan fördömanden och pekpinnar.”
~ Anna, Linköping

Och om dig…

Vi känner inte varandra, men jag vet ändå att vi har mycket gemensamt, annars hade du inte hittat fram till den här sidan.

Jag känner inte till något om dig, men jag är ganska säker på att du är trött, besviken och kanske befinner dig på gränsen till hopplöshet, men du är här och söker efter en lösning. Söker efter något som kommer göra skillnad.

För du VILL verkligen få till en förändring. Du VILL leva annorlunda. Du har trots allt lyckats på många plan i livet, men det här med maten, hälsan och själv-omsorgen har visat sig vara dig övermäktigt.

Efter många försök till “livsstilsförändring” och viktnedgång som inte lett någonstans, bara en bit på vägen, eller rent ut sagt gjort saken värre, så är du trött. Men ändå outtröttlig, för du vägrar att helt ge upp.

Jag känner inte dig, men jag känner igen mig själv i dig.

Jag har inga speciella förmågor eller talanger som gjorde det möjligt för mig att börja leva livet annorlunda. Vad jag fått, eller skaffat, är kunskap, redskap, insikt och support som gjorde det möjligt för mig att göra jobbet. 

Du kan få samma saker, anpassade för dig. Du kan göra jobbet som krävs för dig att förändras. Du kan också ta dig upp ur mat-träsket och börja dansa på ängarna.

Vänta inte tills på måndag. Eller Nyår. Just nu är bästa tillfället.

redo för förändring?
Say Hello!

Skriv en rad så hör jag av mig: