fbpx

“Om bara familjen hade stöttat mig”
“Hon borde förstå…”
“Jag vill inte vara besvärlig när jag blir bjuden”

När vi väl bestämt oss för ett liv utan socker, så går vi all in, ändrar vår miljö och vårt mindset och känner oss ofta ostoppbara.

Tills någon annan kliver in i tillvaron det vill säga.

Det kan vara familjen, vänner, kollegor, t.o.m. främlingar. Vi upplever ibland att vi blir motarbetade, att vi inte kan be om det vi behöver, eller att vi är besvärliga och otrevliga om vi ställer frågor, och – bevare mig väl – ställer krav! 😱

För att förändras är vi både beroende och besvärade av relationer.

Och det här gör dem till livsstilsförändringens stora utmaning, och därmed också möjlighet. Gör vi jobbet här, då kommer vi väldigt långt mot att inte bara bli tillfälligt ostoppbara, utan ostoppbara hela vägen!

Mer om relationer och hur vi kan börja arbeta på VÅR sida av dem (den enda sidan vi egentligen kan arbeta på), pratar jag om i Veckans Vackra. Klicka här för att lyssna:

Vilken av dina relationer önskar du vore annorlunda? Hur kan du påverka den med tanke på det som presenteras i videon?

Kommentera direkt under videon eller svara på detta mejl – jag svarar på alla!

Med önskningar om en massa härliga relationer som DU skapar 

⭐️

Ps. Enskild coaching är ett skräddarsytt alternativ för dig som vill leva livet matneutral, med goda intentioner som räcker långt längre än till första eftermiddagsfikat. KLICKA HÄR för att läsa mer och boka ett kostnadsfritt och förbehållslöst samtal.

•••
Dela och delta i konversationen i din favorit-app: