fbpx

Självledarskap är i grund och botten vår förmåga att observera och kontrollera våra tankar.

Det gäller det stora som det lilla – som när vi kommer hem på kvällen och går direkt till kylen, trots våra bästa intentioner att idag skulle vara annorlunda.

När man hör citat som Charles R. Swindolls “livet är 10% omständigheter och 90% attityd” (fritt översatt), så är det lätt att tro att det bara handlar om att tänka positivt, att alltid vara på solskenshumör och ta livets alla utmaningar med ett leende och en klackspark.

Men att tänka positivt känns helt irrelevant  när man väl står där framför kylen, trött och sugen. Eller hur?

Självledarskap handlar inte om att tänka positivt, utan att tänka ändamålsenligt, så att vi kan agera konstruktivt och skapa de resultat vi vill ha.

Ja, det är detta jag går in i mer i Veckans Vackra – med ett exempel från just den där stunden när man kommer hem, och är beredd på att kasta alla goda intentioner under bussen.

Klicka här för att lyssna:

När känner du att ditt självledarskap gärna böjer sig för stundens påfrestningar? Är det en viss situation? Ett visst humör? Eller kanske på en viss plats eller med en viss person?

Kommentera här nedanför och berätta så kan jag komma att ta upp det som ett exempel (utan namn och personliga detaljer förstås!), i en framtida Facebook live.

God lyssningslust!

⭐️

Ps. Jag har nu plats för fler coaching-klienter. Är personlig vägledning och coaching något du funderat på så KLICKA HÄR för att läsa mer och boka ett kostnadsfritt samtal innan du bestämmer dig.

•••
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn