fbpx

Har du någon gång längtat efter en insikt?

Den där känslan när något faller på plats i den mentala kartan vi alla bär inom oss. Kartan som gör att vi sorterar bort, placerar in, ifrågasätter, och ibland får den där go’a känslan när en saknad pusselbit äntligen gör bilden hel och förståelig.

De där 10-öringarna kommer inte på beställning (som jag önskat ibland!), men chansen ökar definitivt när vi öppnar upp för ny kunskap. Eller gammal kunskap i ny tappning, från en annan vinkel, från en annan röst.

Just det får du möjlighet att göra under den pågående e-konferensen. Och i den tillfälliga Facebookgruppen som är kopplad till konferensen får du chans att dela med dig av dina 10-öringar och ta del av andras, som Ingmaries:

8266490_15832345640LESkarmavbild_2020-03

I Veckans Vackra idag presenterade jag dagens talare lite närmare, och jag skickar ut det här mejlet en dag tidigt, så att du som ännu inte anmält dig också får chans att lyssna på dessa 4 fantastiska kvinnor. Här kan du lyssna på inspelningen:

Anmälan till e-konferensen håller öppet hela veckan. Och det finns fortsatt hela 17 intervjuer att titta (eller lyssna) på!

Din kostnadsfria anmälan gör du på https://www.changeisbeautiful.se/e-konferens/

?

• • •   
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn