fbpx
“Jag VET ju att jag mår så mycket bättre när jag äter bra mat. Varför gör jag det då inte??!!”

Den här frågan ställs även av de som redan insett vilka konsekvenser sockret har på  hjärnan och välmåendet. Den ställs av de som redan har fått känna på det goda i livet utan socker. Eftersom man har insikten och positiva personliga erfarenheter så kan det vara ännu mer frustrerande att hantera “indecent proposals” från hjärnan.

Man kan också känna sig splittrad. Vem är jag egentligen? Vad vill jag egentligen? Och inte helt ovanligt att det slutar med att man undrar om man är “riktigt riktig” och vad det är för fel på en.

Inget är fel.

Allt är precis som det ska vara.

Allt fungerar enligt design.

Vad den designen är och hur vi kan förhålla oss till det så att vi kan ta oss an utmaningen att hantera infall som vi önskade att vi slapp, det pratar jag om i Veckans Vackra.

Klicka här för att se och höra:

Kan du relatera till den här splittringen – att du VET och VILL en sak men gör en annan? Skriv gärna och berätta! Du kan kommentera här nedanför eller skicka ett mejl.

Jag svarar på alla!
Med en samling olika, men alla lika välmenande hjärn-delar 😜

⭐️

Ps. Jag jobbar på ett nytt kurs- och coachingupplägg inför hösten. Intresseanmäl dig till VIKTigt här för att höra om det först: KLICKA HÄR

•••
Dela och delta i konversationen i din favorit-app: