fbpx

Är man överviktig är man ofta antingen osynlig eller fritt villebråd.

Osynligheten både skyddar och gör ont. Den fria jakten gör bara ont. Rejält ont.

Men man har sig själv att skylla. För har man låtit sig bli så stor, då är man förmodligen både lat och dum.

Så är det givetvis inte!

Men det är en otäckt vanlig attityd bland okunniga åskådare med åsikter. Även skapligt intelligenta sådana ;-) som jag berättar om i Veckans Vackra (klicka här för att lyssna)

Den största faran är ändå inte dessa oförstående medmänniskor, utan den största faran är när vi själva, intelligenta, kompetenta, kreativa och härliga kvinnor, börjar tvivla och tänka att det kanske ligger något i det ändå. Varför får vi annars inte till det? Varför kan vi inte bara äta som “vanliga människor”? Vi åstadkommer ju så mycket annat i livet!

Otaliga försök med kostomläggningar, terapi, piller, pulver och annat står som ett sprängfyllt förråd av bevis på att det här är något vi inte får till.

Hittills har vi kanske inte fått det – men det har inget med karaktär, intelligens, eller initiativförmåga att göra. Det vet vi ju! Istället har det med högst sannolikhet med viss kunskap om hjärnan, nya förhållningssätt och fungerande verktyg att göra.

Detta vill jag dela med dig i VIKTigt – kickstartskursen för hållbar livsstilsförändring och mental frihet från mat-kaos; med viktminskning som positiv bi-effekt.

För vikten kan skava rejält både på kroppen och i själen, men det är den mentala friheten som gör all skillnad i världen.

Klicka här för mer information om VIKTigt och anmälan

Ser fram emot att välkomna dig, intelligenta, kompetenta och kreativa kvinna, som frustrerat ställt dig den där frågan om varför det här ska vara så svårt, till en riktigt VIKTig förändring.

⭐️

• • •   
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn