fbpx

Det är lätt att se på sina omständigheter och sin historia och dra slutsatser om vem man är.

Inte sällan försvarar vi vår story, hur begränsande den än är: “Jomen, titta! (*gör svepande rörelse för att visa vår livshistoria*) Jag har MASSOR av bevis.”

I en tillvaro av självvald isolering eller påtvingad karantän synliggörs våra stories lite extra. Vi får bekräftat att vi verkligen är så där riktigt företagsamma, eller egentligen hopplöst karaktärslösa.

Kom ihåg. Det är bara en story!

Och tänk, vi kan välja vår story!

Vi väljer vilken mening vi ger vår historia, och vi väljer vem vi vill vara i våra rådande omständigheter – som isolerade hemma i dagar eller veckor.

Jag förespråkar varken att du ska åstadkomma underverk i personlig utveckling “nu när du är hemma och har all tid i världen”, eller att du ska lägga dig på soffan med chipsskålen på magen “för det här är så hemskt och det får man unna sig”.

Det finns en väg däremellan som jag är övertygad om passar många fler, och det är det jag pratar om i Veckans Vackra. Lyssna här:

Vilken story gör sig påmind i ditt liv just nu?

Och ännu viktigare – vilken story väljer du nu, för att agera och göra ditt framtida jag riktigt stolt?

Med valmöjligheter,

⭐️

Ps. För alla er som önskade längre tillgång till eKonferensen så kommer den snart finnas att köpa! Håll utkik i inboxen – förhoppningsvis innan veckans slut :-)

Pps. För att läsa mer och beställa Annica Westmans bok “Mitt Zulunamn är Ingelosi”: klicka här.

• • •   
Här kan du hitta och följa mig (klicka på ikonerna)
    

även på LinkedIn