fbpx

Vi människor är allt bra lustiga.

Hur ofta väljer vi inte att gå omkring med ett låggradigt men konstant obehag, istället för att utsätta oss för det större, men kortlivade obehaget det ofta innebär att bli av med det som skaver?

Det kan handla om smått som stort, allt från vardagens återkommande små irritationer (som när jag flippade över att inte hitta rätt lock till rätt burk för inte så länge sedan ?), till några av livets riktiga utmaningar (som hållbar viktminskning ?).

I Veckans Vackra får du tips på hur du kan ta tag i en surdeg, och även ett sätt att ta reda på om det faktiskt är dags att slänga den istället för att “baka” den.

Titta & lyssna här nedanför (eller KLICKA HÄR för att se videon på Facebook). 

Om vikten eller maten generellt är din “surdeg”, håll då utkik efter utmaningen som kommer längre fram, i december. Målet med utmaningen (som är kostnadsfri), är att göra dig redo för en sista nystart.

En sista, för att du kan göra den hållbar. (Alternativt, att släppa den här surdegen, och göra det utan skuld och skam). 

Från en kvinna med en kökslåda där varje lock sitter på rätt burk (för tillfället) ??

Ps. Veckans Vackra är livesändningen som sker varje tisdag kl 11.30 på Facebook. För at vara med live, gå till Change is Beautifuls Facebooksida, gilla/följ och sätt på aviseringar för sidan – då får du en påminnelse när det börjar. Ses där! ?