Kategorier
VERKTYG

Från tanke till handling

Vi vet vad vi behöver göra. Vi vet varför. Vi vet till och med hur. Men vi gör det inte.

Vad beror det på?

I den senaste videon där jag tipsar om hur du kan komma över din största utmaning med att skapa goda vanor, pratar jag om Maritas största utmaning: “att fullfölja min tanke”.

Hur gör man för att komma över det där motståndet och skrida från tanke till handling? Titta här:

Vad har fått dig att ta steget, komma igång och skrida från tanke till handling? Dela med dig i kommentarsfältet!

4 svar på ”Från tanke till handling”

Hei,
Jeg har ikke meldt meg på videre fordi jeg følger kurset til Irena Lee. Du er kjempeinteressant og har et flott opplegg, men jeg tror at dere to har samme emne og kursopplegg, den ene på svensk, den andre på norsk. Er det riktig? Eller hva er forskjellen? Dere er kjempeflinke, og jeg har fått mye av begge! De foreleserne du lot oss få høre på var jo helt unike! Tusen takk for at jeg fikk være med på det!

Hej Olga!

Så roligt att du gillade e-konferensens talare och får ut mycket av det både Irina och jag lägger ut :-)

Du har helt rätt att grundbultarna i själva matprogrammet är detsamma både i Spis Deg Fri och VIKTigt. De är från Bright Line Eating-metoden, där vi båda lärt oss från bootcamps och andra kurser med Susan. Sedan är det skillnader förstås då vi kommer med olika erfarenheter och annan kunskap från våra respektive bakgrunder. Irina är ju även yoga-instruktör och har erfarenhet från 12-stegsprogram, medan jag är Coach och har personlig erfarenhet av ett mer formellt behandlingsprogram t ex.

Hoppas det förtydligar!

Svara

Hvis det ikke er for sent å melde seg på så vil jeg gjerne ta del i Viktigt.
Du sa vel at prisen er kr 970,- Skr. Hvis det er forsent så får det bare være. Kurset er vel i gang allerede, eller hva?

Olga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *